AKTUELNO

Izveo je numeru posvećenu bivšoj devojci.

Milionski auditorijum večeras ima priliku da uživa u spektakularnim nastupima muzičkog takmičenja "Zadrugovizija". Prethodnih dana zadrugari su uložili svaki atom snage i mašte kako bi svoj nastup doveli do savršenstva.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon Lepog Miće, na velelepnoj sceni se pojavio reper Aleksandar Lazić, poznatiji kao Sale Tru koji je u svom stilu izveo autorsku numeru "Anđeli i demoni" uz pratnju svojih plesača Jelene Krunić i Vladimira Todorovića.

Stručni žiri nije štedeo reči hvale za njihov nastup, a posebno su bili oduševljeni kostimima i plesom. Sale je objasnio da ova emotivna pesma govori o njegovj bivšoj devojci koju je mnogo voleo, a Jelena posle nastupa nije mogla da zadrži suze.

Foto: TvPink Printscreen

Svaka vam čast ne emociji. Sve je bilo pravi paket - rekla je Teodora Džehverović.
Sale, je te neću komentarisati jer ti je Jelena uzela kadar. Vladu poznajem i preporučujem mu Jelenu kao buduću partnerku. Ti da si samo treptao bilo bi dovoljno, jer ono što je ona pokazala telom je vrhunac umetnosti - ocenila je Zorica Brunclik.

Pročitajte još: AKO BUDEM PRINUĐEN, PROGOVORIĆU: Bane pretio da će ispričati sve, A ONDA JE ZERINA SPOMENULA BIVŠEG MUŽA i otkrila šta će uraditi posle Zadruge! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Zadrugovizija

'